Καλώς ήλθατε

Το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας θέλοντας να προβάλει τον πολιτισμό του τόπου μας, μέσα από τις δράσεις, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και την καθημερινή λειτουργία του, δημιούργησε τις δικές του ιστοσελίδες.

Σας καλωσορίζουμε σε αυτές και σας ευχόμαστε μίας ευχάριστη πλοήγηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να καταθέσετε τις απόψεις σας, τις ιδέες σας αλλά και τις ενστάσεις σας σχετικά με τις δράσεις που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας.

Στείλτε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δείτε περισσότερα στην Επικοινωνία.

Στιγμές από τα Κούλουμα στη Αγ. Τριάδα

Μετά από αρκετά χρόνια το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας με την υποστήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας αναβίωσε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, στην Αγ. Τριάδα.
 
Η μεγαλύτερη χαρά μας, ήταν η παρουσία των συμπολιτών μας, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την προσπάθεια, για την αναβίωση του παλιού εθίμου.
 
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της πόλης που προσέφεραν δωρεάν λαγάνες. Τα αρτοποιεία Κώστα και Χρήστου Βλάχου, Θεόφιλου Βλάχου, Βογά, τα πρατήρια άρτου Κοκκινέλη Ευαγγελία και Μπούρχα Κατερίνα.
 
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και ραντεβού πάλι στα ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ 2018.
 
Δείτε περισσότερο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ